Малко повече точност в завършващата фаза и малко повече късмет

...
Малко повече точност в завършващата фаза и малко повече късмет
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да съжалява, че не победи в Румъния

Малко повече акуратност в завършващата фаза и малко повече шанс щяха да донесат победа на ЦСКА против Клуж в Румъния. Удар с пета на Валентин Антов през първото полувреме беше изчистен от голлинията на противника. Това попадение сигурно щеше да бъде едно от най-красивите в Лига Европа. Али Соу пропусна на два пъти. Веднъж ударът му беше притъпен с шпагат и топката мина покрай страничната греда, а по-късно не беше прецизен с глава. Шутове на Амос Юга и Тиаго бяха избавени от вратаря на домакините.

Витрината на мача добре демонстрира, че ЦСКА направи мощен мач и повече заслужаваше успеха. Владеенето на топката е 62% на 48% в интерес на " армейците ". Головите положения са 17 на 8 за ЦСКА. Ударите във вратата са по 2, само че тези към нея и блокираните са 4 на 6 и 2 на 9 за " алените ". Българският отбор извърши 6 корнера, а Клуж - нито един. През второто полувреме на терена имаше един тим - ЦСКА.

Отборът на Бруно Акрапович завършва с Лига Европа на 10 декември, когато е семейството на Рома. ЦСКА има 2 точки, само че към момента търси първия си гол в групите.
 ЧФР Клуж и ЦСКА приключиха 0:0 в мач от Лига Европа
ЦСКА изпусна Клуж! Силен мач за " армейците " и втора точка в групите на Лига Европа

Българският тим надигра тотално противника след почивката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР