Малко повече от седмица след спечелването на наградата EE Rising

...
Малко повече от седмица след спечелването на наградата EE Rising
Коментари Харесай

Миа Маккена-Брус ослепи на звездно събитие на Седмицата на модата след успеха на BAFTA

Малко повече от седмица след спечелването на премията EE Rising Star на Baftas, Миа Маккена-Брус гледа шоуто на Christian Dior на Седмицата на модата в Париж от на първия ред със звездата от The Crown Елизабет Дебики, 33.

Миа, 26, носеше бял потник и плисирана пола, с бежов тренчкот, метнат от горната страна на шоуто в градината Тюйлери във френската столица. Знаменитости, в това число Дженифър Лоурънс, на 33, и Натали Портман, на 42, също бяха измежду публиката, гледайки сбирката конфекция есен/зима 2024-2025, която възвести 60-те години на предишния век.

Миа завоюва единствената премия Bafta премия, определена от публиката за ролята й на Тара в „ Как да вършим секс “ на Моли Манинг Уокър. Бившият артист от CBBC Dumping Ground сподели, че успеха е " цялостна изненада " и тя желае да " прегърне всеки един човек ", който е дал своя вот за нея, с цел да завоюва.

Снимка на принц Уилям, който е президент на Baftas, срещащ се с номинираните за премията " Изгряваща звезда " Фийби Дайневор, Айо Едеби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР