Малко повече от седмица, след като легендата Шон Конъри напусна

...
Малко повече от седмица, след като легендата Шон Конъри напусна
Коментари Харесай

Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума

Малко повече от седмица, откакто легендата Шон Конъри напусна този свят на 90-годишна възраст, се разбра, че тогавашният му дом в Ница е разгласен за продажба.

Исканата сума за 6-етажната вила, гордо издигаща се върху скалите в края на френския град, е 30 милиона евро, предава life.dir.bg.
 Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)  Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)

Първоначално голям брой задгранични издания писаха, че, поради тежките времена, в които живеем, намират цената за висока, само че по-късно трансформираха мнението си. Публикуваните след това фотоси, разкриващи спиращата дъха панорама към Средиземно море, с която парцелът, ширещ се на 1 декар земя, разполага, бързо ги накара да сменят възгледите си. В последна сметка те признаха, че всеки цент си коства, защото надали съществува по-добро място на планетата, на което човек може да се наслаждения на чаша Мартини, да вземем за пример.
 Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)  Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)

Великолепната гледка надалеч не е единственото нещо, с което жилището може да се похвали. Все отново точно в него са снимани част от сцените в лентата от 1983 година " Никога не казвай в никакъв случай ", бележеща последното преобразяване на Конъри в английския разузнавач Джеймс Бонд. Наскоро пенсиониран публицист и кино критик, работил в миналото за локалния вестник " Nice-Matin ", описа пред сп. " People " за мощните усещания, с които е останал от постройката, откакто по работа му се наложило да участва на фотосите на продукцията, с цел да ги отрази.

" Беше толкоз от дълго време, само че и до през днешния ден си припомням визитата си, тъй като къщата е в действителност забележителна! Прекарах през целия ден с Шон Конъри, Ким Бейсингър и най-невероятната гледка към Ривиерата, която в миналото съм виждал ", споделя той.
 Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)

Звездата купува вилата три години, откакто публично стопира да играе Агент 007, и пет години преди да мине под венчилото с Мишелин Рокбрюн. Съпрузите прекарват в нея десетилетие, преди да я продадат и да се реалокират. Въпреки че постройката от дълго време има нови притежатели, хората, живеещи в близост, и до през днешния ден я назовават " Домът на Конъри ".

Зданието датира от 1928 година, а в архитектурния му жанр могат да бъдат видяни голям брой детайли от Ар деко. Изложението ѝ е западно, което значи, че дава необикновен аспект към остарялото пристанище на Ница. Помещенията вътре са извънредно просторни и добре осветени, с помощта на големите прозорци, допускащи слънчевата светлина през целия ден. Стаите са оборудвани с редица улеснения, " напълно отговарящи на изтънчения усет на Джеймс Бонд " - както показват от организацията за недвижими парцели.
 Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)

Имението, намиращо се на Лазурния бряг сред Кан и Монако, е измежду последните морски постройки, осъществени от британските гости на дестинацията сред Първата и Втората международна война. То разполага с пет спални, закрит плувен басейн, фитнес зала и спа център, а покривът му е трансфорат в грандиозна открита тераса. Основната спалня заема целия финален етаж, до който се стига чрез асансьор, чиято кабина е от ковано желязо, декорирано с голям брой флорални претекстове.

Моравата се спуска надолу до тясна алея, подобаваща за разходки по залез, а дворът изобилства от тихи кътчета и цветни градини.

" Цялостното оформление е феноменално! Имотът е уникален ", споделя изпълнителният шеф на организация " Knight Frank Cap Ferrat ", търсеща нови стопани на вилата.
 Продава се удивителният дом на Шон Конъри във Франция за колосална сума (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР