Малко повече от месец остава до коронацията на крал Чарлз,

...
Малко повече от месец остава до коронацията на крал Чарлз,
Коментари Харесай

Когато Кейт и Уилям не са на едно мнение

Малко повече от месец остава до коронацията на крал Чарлз, която ще се състои в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. В тази публична и религиозна гала ще вземат присъединяване и най-близките членове от фамилията му.
 Васко Василев, коронацията на крал Чарлз и по какъв начин българският цигулар ще управлява Coronation Orchestra
Българинът, който ще взе участие в коронацията на Чарлз

Световноизвестното име, забъркано в концерта по случай събитието

И освен неговите - съгласно нова информация в английските медии, представена от Hello, петимата внука на Камила ще носят покривалото, под което баба им ще бъде миропомазана като кралица-консорт от архиепископа на Кентърбъри.

Семейството на краля също ще взе участие в церемонията. Очаква се престолонаследникът принц Уилям първи да коленичи пред краля, с цел да му изкаже почитта си. Вторият по ред за английския трон принц Джордж също има специфична роля в събитието.
 Снимка 600835

Каква тъкмо е тя към момента не е ясно, само че съгласно Express Уилям и Кейт са имали спор за това до каква степен би трябвало да е ангажирано едно деветгодишно момче с сходни неща. Принцът и принцесата на Уелс се притесняват дали отговорността и прекомерното внимание към сина им не са прекомерни за едно дете.

Уилям евентуално от първа ръка може да каже по какъв начин се усеща дете в сходна обществена обстановка - доста години след гибелта на принцеса Даяна към момента се разяснява било ли е редно принцовете Уилям и Хари (тогава на 15 и 12 години) да вървят след ковчега на майка си.

Според вестник The Times освен Джордж, само че и седемгодишната принцеса Шарлот и четиригодишният принц Луис ще вземат участие в коронацията. Децата ще бъдат дружно с родителите си на процесията, която ще води краля от Уестминстърско абатство до Бъкингамския замък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР