Малко повече от месец ни дели от старта на Australian

...
Малко повече от месец ни дели от старта на Australian
Коментари Харесай

Нори назова големия фаворит за Откритото първенство на Австралия

Малко повече от месец ни дели от старта на Australian Open. Преди това, предстоят редица шампионати на австралийска земя, където ще забележим кой в каква форма се намира и какъв брой е подготвен за първия шампионат от „ Шлема “.

Въпреки че формалните дуели към момента не са стартирали, като че ли още занапред за всички е ясно, че Новак Джокович е огромният любимец за нова купа в Мелбърн. Подобно мнение изрази и първата ракета на Англия Камерън Нори, съгласно който, сърбинът ще бъде спрян доста мъчно по пътя към трофея.

„ Всички с неспокойствие чакаме новия сезон и всеки ще се надява на мощно начало на годината. Първите няколко шампионата ще бъдат доста значими, тъй като несъмнено е от голяма важност по какъв начин стартираш и в каква форма си преди Australian Open. Колкото до първия за годината шампионат от огромния шлем, мисля, че няма да забележим нищо по-различно. Смятам, че Джокович е огромният любимец за нов триумф и за всички ще е голямо предизвикателство да се надигнем против него. Той имаше свръхестествен завършек на сезона и аз същински му се удивлявам. Ясно е, че всеки желае купа от шлема, само че в случай че гледаме действително обстановката, Новак би трябвало да завоюва следващо отличие в Австралия “, сподели Нори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР