Малко повече от два месеца след наводненията в Карловско, когато

...
Малко повече от два месеца след наводненията в Карловско, когато
Коментари Харесай

В наводнените карловски села не са получили парите от събраните дарения

Малко повече от два месеца след наводненията в Карловско, когато институциите дадоха обещание помощ на живеещите там, жителите не са получили и стотинка от събраните дарения.

Става ясно, че обещаната безвъзмездна геодезическа активност би трябвало да бъде поета от хората в наводнените региони. Детската градина, която сами са възстановили в Каравелово, ще бъде затворена и децата ще бъдат пренасочени към прилежащо село. До този миг е изплатена само еднократната помощ от 375 лева, споделят потърпевшите от потопа.

 „ Утре ще стане ясно по какъв брой пари ще получат хората, чийто домове бяха унищожени от наводненията. Наложи се да създадем още един оглед на парцелите и това забави разпределянето на средствата ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” кметът на Каравелово Славка Червенкова, съобщи Нова тв.

„ Разбирам настояванията на хората, които са потърпевши от бедствието. Децата ще бъдат в друга детска градина до възобновяване на постройката или до построяването на нова ”, посочи зам.-кметът на Каравелово Антон Минев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР