Малко повече от 3 месеца след уж горчивия си развод

...
Малко повече от 3 месеца след уж горчивия си развод
Коментари Харесай

Как жената на Кевин Костнър грозно го изпързаля при развода?

Малко повече от 3 месеца след сякаш горчивия си бракоразвод с някогашната му половинка Кристин Баумгартнер ка откри любовта. При това в лицето на не кого да е, а на 49-годишния Джош Конър – до неотдавна персонален банкер на холивудската звезда. Според в. „ Дейли Мейл “ точно Джош е съумял да оскубе с показанията си в съда към 150 млн. $ от Кевин Костнър, които сегжа харчи на пакост с жена му.

Прясно разведената Кристин и финансовият гуру бяха изловени от папараци прегърнати да се любуват на калифорнийското слънце този уикенд. Според изданието обаче връзката им е почнала надалеч преди развода на семейство Костнър, а артистът е носил много дълго време рога от банковия си консултант. Самият Джош се раздели предишния март с майката на трите си деца, тъй че всичко наподобява добре планувано.

Баумгартнер и Конър са изкарали дружно Коледа в екзотична тропическа дестинация, до момента в който децата се били при Кевин Костнър в курорта Аспен.

Разводът сред съпрузите Костнър през есента бе един от най-грозните в последните години в Холивуд. Двамата доближиха до равнище, при което спореха за собствеността на кухненска посуда, мебели и електроника съвсем като каспичанска етническа фамилия.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР