Малко повече от 24 часа след изтеглянето на жербия за

...
Малко повече от 24 часа след изтеглянето на жербия за
Коментари Харесай

Изчислиха шанса на България да се класира за Евро 2024

Малко повече от 24 часа след изтеглянето на жербия за европейското състезание по футбол през 2024 година, към този момент започнаха грубите сметки за възможностите на всички 53 тима под егидата на УЕФА да се класират за шампионата в Германия.

Според уеб страницата " We global football ", който се занимава със статистика и прогнози, възможностите на България да се завърне на огромната европейска футболна сцена след 20-годишно отъствие е едвам 3.48 %.





От нашата група " плавите " са четвърти в листата на любимците за непосредствено класиране на Евро 2024 с късмет от 98.32 % да заемат едно от първите две местта в подреждането.

Пред сърбите саПортугалия с 99,44 %, Дания с 99,32 % и Швейцария с 98,52 % шансове за директни визи за шампионата в Германия.

Суперкомпютър към този момент е пресметнал възможностите на всеки тим да се класира на Евро 2024, въпреки и да има 6 месеца преди началото на европейския квалификационен цикъл

Лидерът в групата на България - Унгария, е с 88.92 % късмет да продължи към еврофиналите. Съставът на Черна гора е пред " трикольорите " ни по този индикатор с късмет от 9.00 %.

Очаквано, Литва е на дъното с 0.28 % късмет за класиране за Евро 2024.

Сметките могат да се окажат неверни, защото България е в напредък под управлението на Младен Кръстаич.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР