Малко повече от 2 месеца преди Гран При на Саудитска

...
Малко повече от 2 месеца преди Гран При на Саудитска
Коментари Харесай

Билетите за старта в Саудитска Арабия поевтиняха

Малко повече от 2 месеца преди Гран При на Саудитска Арабия (17-19 март), уредниците на надпреварата оповестиха, че стартират да продават билетите за конкуренцията с отстъпка.

Билетите за главната естрада и тези, които дават право на достъп до пистата са понижени с по 15%. Така цената на билета за целия уикенд на главната естрада към този момент е 607 евро, а за неделната конкуренция цената на същата естрада е 333 евро.

“Ще се радваме да приветстваме за трети път Формула 1 в Саудитска Арабия и Джеда - съобщи промоутърът на надпреварата Мартин Уитакър, който има богат опит в моторните спортове. - Нямаме никакви подозрения, че почитателите ги чака доста забавен уикенд и зрелищни развлечения. Първите две надпревари бяха оценени високо от почитателите, в този момент упованията също са огромни. Ние организираме съревнование от Формула 1 на най-бързото градско трасе в света и чакаме почитатели от целия свят. ”
 В Саудитска Арабия желаят тим от Формула 1 В Саудитска Арабия желаят тим от Формула 1
Миналата година терористичен атентат в петролна рафинерия на към 15 километра от пистата прекъсна първата свободна подготовка, а участниците във Формула 1 бяха подготвени да си тръгнат същия ден, само че получиха уверения от локалните управляващи, че ситуацията е под надзор и надпреварата се организира без проблеми.
 Гран При на Саудитска Арабия ще открие сезон 2024 във Формула 1 Гран При на Саудитска Арабия ще открие сезон 2024 във Формула 1
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР