Малко повече от 1000 билета не са продадени за мача

...
Малко повече от 1000 билета не са продадени за мача
Коментари Харесай

Сайт предлага пропуски за България за сблъсъка Джошуа - Пулев

Малко повече от 1000 билета не са продадени за мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Битката за международните трофеи в супертежка категория на IBF, WBA и IBO ще бъде на 28 октомври на стадион “Принсипалити” в Кардиф, където се чакат 80 000 фенове.

Боксовото шоу с присъединяване на Кобрата като основен кандидат за поясите, провокира голям интерес часове, откакто билетите бяха пуснати в продажба на 11 септември. Тогава единствено за един ден бяха изкупени 70 000 пропуща, като имаше проблем със поръчките от България.

Справка на “Меридиан Мач” обаче сподели, че има уеб сайтове, откъдето могат да бъдат поръчани билети и то напълно легално. В safetickets.com към момента може да се резервира пропуск. Там даже е показана схемата на стадиона и непродадените места по браншове на трибуните, на терена и към кръга. Цените на билетите стартират от 80 и са до 530 паунда. Уловката е обаче, че скъпите хартийки се доставят до посочен адрес в България, а тази услуга се заплаща. Така, в случай че желаете да гледате Кубрат Пулев против Антъни Джошуа онлайн, ще би трябвало с изключение на цената на билетите да платите спомагателни 40 паунда за доставката му.



Самият Пулев показа преди ден, че не съзрява удар под кръста с казуса с пропуските и че това нещо е напълно обикновено за боксов конфликт от подобен диаметър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР