Малко от нас познават този човек с името му, но

...
Малко от нас познават този човек с името му, но
Коментари Харесай

Човекът, който завладя TikTok без думи ВИДЕО

Малко от нас познават този човек с името му, само че съвсем всеки, който е прекарал известно време в интернет, е осведомен с лицето му. Каби Ламе е индивидът, който улавя реакциите си на странни лайф хакове, като в никакъв случай не споделя нито дума във видеата си, написа vesti.bg.

За няколко месеца той се трансформира в един от най-популярните хора в мрежата. Ето и по какъв начин един един служащ от Италия съумява да завладее TikTok и да накара милиони хора по целия свят да се влюбят в това, което прави.

Италианец, само че не напълно

Каби Ламе е роден на 9 март 2000 година в Сенегал. Когато е на една година, фамилията му се реалокира в град Кивасо в Северна Италия, където получават общинско жилище. Каби живее там и приключва учебно заведение, където интензивно се занимава с футбол и баскетбол.

Обикновена работа

След дипломирането си стартира да работи като машинен оператор във компания, която създава цифрово съоръжение. Каби живее напълно елементарен живот досега, в който е уволнен през март 2020 година Вместо да стартира да търси нова работа, той се връща в жилището на родителите си и взема решение да прави видеа за TikTok. В началото не се разграничава изключително от останалите тиктокъри и профилът му се развива до малко повече от 2 милиона почитатели.

Печелившата концепция за видеа в TikTok

Всичко се промени фрапантно при започване на април 2021 година, когато Каби стартира да снима реакциите си на странни и безполезни лайфхакове. Той печели популярност от вкъщи си, без да споделя нито дума във видеата си и като употребява единствено остарял смарт телефон и спонтанни средства. Хората обичат да гледат по какъв начин младежът реагира на лайфхакове, които оферират комплицирани и странни решения на елементарни проблеми. А реакцията му в края на всяко видео е паметна.

Последователите и известността

Само месец след първите реакции, почитателите му са повече от тези на най-популярния човек в TikTok от Италия – танцуващия милионер Джанлука Ваки. Днес Каби има над 90 милиона почитатели, като измества Кайли Дженър, Дуейн Джонсън и Уил Смит. Вече заема второ място в TikTok, като преди него е единствено Чарли Д’Амелио със 120 милиона почитатели. Много огромни компании към този момент си сътрудничат с него, само че макар, че печели добре, към момента не може да извърши своята фантазия – да купи къща на майка си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР