Малко останаха хората като него, които биха могли да разкажат

...
Малко останаха хората като него, които биха могли да разкажат
Коментари Харесай

Разследващият журналист Анна Заркова: За Божков е по-добре в затвора, но жив

Малко останаха хората като него, които биха могли да опишат от първо лице за приключващия сега стадий от Криминалния преход към народна власт, счита Анна Заркова, майка на бившия правосъден министър Крум Зарков

" За Божков е по-добре да е в пандиза, само че да е жив ". Това счита дългогодишният престъпен публицист Анна Заркова, която преди минути разяснява новината за връщането на обвинения предприемач в България. 

Според изказванията на Божков той би трябвало да кацне в България към 15:30 часа. Вътрешният министър Калин Стоянов към този момент разгласи, че ще го чакат на летище София, само че в Министерство на вътрешните работи не изключват опцията Божков да блъфира. 

" Да, несъмнено - в настоящата мафиотска война най-безопасното място за Васил Божков е дребна България ( " земя като една човешка длан... " ) Малко останаха хората като него, които (също като Алексей Петров и Брат Галев, лека им пръст), биха могли да опишат от първо лице за приключващия сега стадий от Криминалния преход към народна власт - и не е ненужно известно здравомислие от тяхна страна. Както споделяше по време на един предходен кървясъл сериал някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Борисов - " по-добре в пандиза, обаче жив ", написа Анна Заркова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР