Малко неща в нашия живот са толкова постоянни и стабилни,

...
Малко неща в нашия живот са толкова постоянни и стабилни,
Коментари Харесай

Samsung и семейството, в което всички са свързани и се разбират чудесно

Малко неща в нашия живот са толкоз непрекъснати и постоянни, колкото напредъкът на технологиите. При тях смяната не става за една нощ, в противен случай - всяка иновация ни приготвя за идната, всяка стъпка за технологиите може да е път към по-свързан, рационален и добре проведен живот. 

Ако вземем цитата на Хераклит, “човек в никакъв случай не стъпва два пъти в една и съща река ”, той с цялостна мощ важи за нововъведенията. Защото реката тече и всяко нагазване в нея е в нова вода, въпреки и на същата река.

Също както храната, водата и другите естествени запаси, и технологиите са тук, с цел да ни кажат - използвайте ни рационално и ние ще създадем живота ви по-смислен и повече обвързван, а за какво не и по-емоционален. 

Всеки естествен запас и всяка интелигентна технология е мощен инструмент, което изисква пък да сме по-осъзнати. “Преяждането ” във всяко отношение е несъзнателен акт, който не работи за нашата персонална еволюция. Затова през днешния ден вършим подскок, с цел да разберем коя е идната стъпка в потреблението на технологиите. Следващият тренд, който в действителност към този момент е в ръцете ни.

Когато преглеждаме новата серия премиум и таблети на Samsung, виждаме, че там има ясна и доста осъзната линия на развиване, която е в синхрон с природата и потребностите на индивида. Зад тези думи стои деяние - новата серия отразява напъните на Samsung за унищожаване на пластмасите за еднократна приложимост и разширение потреблението на други екологично съобразени материали като рециклирани след ползване материали (PCM) и рециклирана хартия.



Не е належащо да сме плебеи на технологиите, с цел да разберем какво ни носи нововъведението в тази ситуация, в противен случай, тя ни тласка към осъзнато потребление и по-креативно себеизразяване, което в действителност обогатява живота ни и връзката с другите. Samsung подхожда практично и намира късия път към значимите неща в живота ни.

Колко е значимо да сме ефикасни в работата си

Galaxy S22 и Galaxy Tab S8 на Samsung оказват помощ да сме свързани - както с хората, които са значими за нас, по този начин и с останалите Galaxy устройства в екосистемата. Батерията е издръжлива, което автоматизирано значи по-малко стрес, бързината е впечатляваща поради мощния процесор, и не на последно място - Galaxy S22 Ultra и трите таблета работят с S Pen.



Колко е значимо да резервираме моментите 

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra имат  адаптивни многофункционални камери, които съумяват да създадат улавянето на всеки миг наслаждение, без значение от обстановката. С по-големи датчици и усъвършенствани технологии, фокусът е върху оптимизациите за по-добра нощна снимка. Kамерата е проектирана да пропуща повече светлина, да извлича елементи и да улавя цветове, с помощта на които обектите на фотографията са ясни, даже и на мрачно. Така можете да запечатате скъпите моменти и в най-тъмната нощ – да вземем за пример по какъв начин спи детето или по какъв начин отваряме бутилка шампанско на терасата. 

С две думи - владеете нощта и имате цялостен надзор над деня

Колко е значимо да сме пълноценни във връзката с другите

Камерите на смарт телефоните трансформираха метода, по който сътворяваме, споделяме наличие и споделяме. Чрез фотоси и видеоклипове ние показваме себе си и се свързваме с хората, на които държим. Видео диалозите с Гугъл Duo обаче отиват стъпка напред и разрешават да споделим прекарванията си.



Със смарт телефоните от серията Galaxy S22 можете да споделите разглеждането на фотоси или да гледате видео посредством Гугъл Duo, все едно стоите  един до различен с приятелите или сътрудниците си. Можете да се обадите по телефона и да прехвърлите диалога на тв приемника, с цел да се виждате всички по едно и също време.

Колко е значимо да си почиваме качествено

Всеки схваща почивката друго, само че когато е обвързвана с технологии - филми, гейминг да вземем за пример, най-добре е те да са на равнище. Дисплеите на новата серия смарт телефони имат динамична периодичност на освежаване до 120Hz, която се трансформира според от наличието на екрана. Освен това разполагат с адаптивни технологии, които сортират оптималната бляскавост и контрастност на картината, с което да подобрят облика, само че и да облекчат очите.

Най-доброто от тези смарт телефони е налично и в новата серия таблети Galaxy Tab S8, която е най-многофункционалната, предлагана от Samsung до момента. Тя е проектирана да отговори на непрекъснато изменящите се потребности на тези, които работят, учат, играят и творят. Затова и за първи път Samsung предлага Galaxy Tab S8 Ultra с впечатляващ 14.6-инчов екран.

И все пак… какъв брой е значимо всичко това да е в синхрон със стила ни 

В всеобщия продуктов дизайн с екологична идея към момента има какво да се желае по връзки на стила, само че в новата серия на Samsung те си приказват на един език. Дизайнът и цветовете са на респект.



Нова идея за резистентност на Samsung - Galaxy for the Planet е път с ясна посока единствено напред и към едно по-осъзнато бъдеще - отговорно и с най-малко отпечатък върху околната среда. 

Galaxy S22 и Galaxy Tab S8 идват надлежно в три модела смарт телефони и три модела таблети. Няма по какъв начин да не отбележим, че Galaxy S22 Ultra е първият смарт телефон от Galaxy S серията, който се предлага със S Pen, и ще ви оставим любознанието да ви води до останалите елементи на Galaxy екосистемата. Именно в новата серия Samsung надгражда свързаността сред новите устройства и мобилните аксесоари, като слушалки и смарт часовници. Екосистема - това приказва какъв брой добре свързани са устройствата и какъв брой добре си кореспондират, тъй че в нито един миг да не ви предадат. 

Цялата серия нововъведения се чакаше с неспокойствие от почитателите. Е, тук са - добре пристигнали в фамилията.

P.S. Между другото, публична част от #teamGalaxy е любимецът ни Димитър Бербатов. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР