Малко не достигна на Мадисън Кийс да се класира за

...
Малко не достигна на Мадисън Кийс да се класира за
Коментари Харесай

Световната номер 11 е доволна от сезона си

Малко не доближи на Мадисън Кийс да се класира за финалите на женската тенис асоциация. Годината за американката бе повече от положителна и 11-ата позиция в международната класация въобще не е инцидентна. Сега 27-годишната тенисистка показа своя най-запомнящ се миг през годината и разгласи своите упоритости за идващия сезон.  

" Мисля, че адресирам една чудесна година. Нещата за мен несъмнено се получиха и няма по какъв начин да не съм удовлетворена от себе си. Ако би трябвало да дефинира най-запомнящия миг за мен през сезона, това сигурно бе, когато подвигнах трофея в Аделаида. Просто беше прелестно да пускам 2022 с купа и това ми даде ужасно доста убеденост. Впоследствие изиграх страховит Аustralian Open, където доближих до полуфиналите и още веднъж демонстрирах, че мога да се измервам с най-хубавите. 

Имах и  доста други мощни изяви, като полуфинала в Синсинати да вземем за пример и съм пределно стимулирана да продължа по същия метод. Сега ще се отдам на малко отмора и по-късно стартирам да се сготвям за новия сезон и се надявам да постигна още по-добри резултати “, сподели Кийс
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР