Малко над 65 000 лева са събрани досега в подкрепа

...
Малко над 65 000 лева са събрани досега в подкрепа
Коментари Харесай

Протестите: Ден 43 - Отровното трио се отчете и пак Оставка!

Малко над 65 000 лв. са събрани до момента в поддръжка на митинга, като от тях са изхарчени тъкмо 17 570 лева Това демонстрира оповестения от уредниците на митинга - т. н. ", доклад за събраните пари в сметка с титуляр авд. Хаджигенов, посредством която финансово да се подкрепи митинга. Ето какво написа адв. Николай Хаджигенов във Фейсбук:
" Приятели,
Искаме да благодарим на всички, които откриха сили и средства да оказват помощ на митинга в България. Едни оказват помощ с старания и труд, други с пари, трети с наличие по палатковите лагери, четвърти непринудено носят храна и вода. В началото стартирахме с наши персонални средства и с поддръжка на фамилни другари. Разходите надвишиха нашите благоприятни условия и по тази причина се обърнахме за поддръжка към вас. Прозрачността изисква да отчетем.
До този миг в обществено оповестената сметка BG13STSA93000027272182 с титуляр Николай Хаджигенов са събрани 65553.96 лева Досега от тях са изразходвани 17570 лева
Те бяха изхарчени за:
- Палатки, тенти, спални чували
- Озвучаване, кабели, мегафони
- Стикери, плакати, транспаранти, флагове
- Столове, маси
- Храна и вода
 Протестите: Ден 42 – Дата за Велико национално въстание – 2 септември? Протестите: Ден 42 – Дата за Велико национално въстание – 2 септември?
Целта на протестните прояви е да пречат, по тази причина няма да желаеме позволение за провеждането им. С тези думи участниците в 42-рата вечер н...
- Санитарни потребности
- Популяризация в интернет
- Транспорт
Върху сумата ще бъде заплатен законно дължимия налог. Битката продължава. Помощта на всеки един от вас е скъпа в битката против мафията. Продължаваме "
С изхарчените пари били закупени палатки, тенти, спални чували, стикери, плакати, флагове, храна, вода, столове и маси. Част от парите отишли за озвучаване, кабели, мегафони, превоз и популяризация в Интернет.
 Отровното трио: Ако Борисов ”напише ” Конституцията, ще имаме личен Хитлер Отровното трио: Ако Борисов ”напише ” Конституцията, ще имаме личен Хитлер
" Отказвам коментар. Ние не преговаряме с терористи. Идеята на ръководещите е да създадат диктатурата законна ". Това съобщи по време на...
От “Отровното трио " твърдят, че върху сумата ще бъде заплатен законно дължимия налог “, означи БНР.
Представяйки настроенията директно преди началото на следващия вечерен против държавното управление и основния прокурор, БНР означи, че площад " Независимост " не е оживен и съобщи мнения на участници:
“Искам да пребивавам в естествена страна, България не е естествена страна, някаква сбъркана история е “;
“Това, в което живеем е неуместно, тъй като от години се тъпчат правата на жители. Никой не мисли за народа. Особено това държавно управление, изключително тази прокуратура с основния прокурор, е една насмешка с демокрацията и с нас “.
Същевременно, събират хора, които пък са против антиправителствените демонстрации, съобщи още БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР