Малко момиченце пострада лошо при инцидент в Мол „Марково тепе“

...
Малко момиченце пострада лошо при инцидент в Мол „Марково тепе“
Коментари Харесай

Момиченце пострада при инцидент в Мол Марково тепе

Малко момиченце пострада неприятно при случай в Мол „Марково тепе“ в Пловдив в навечерието на първия си образователен ден. Детето било ударено от преграда на подземния паркинг в търговско-развлекателния център и е с насинено око вследствие на случая, станал малко след 20 часа в четвъртък, алармира група в обществената мрежа Facebook.

„ Вчера след 20:00 часа в прочут мол в град Пловдив се е случил следващият цялостен парадокс. Малко момиченце, държано от майка си за ръка, е било ударено и грубо насинено от сваляща се преграда. Бариера, до която няма знак, че е неразрешено да се минава оттова и за която отговоря човек, който явно не си е приключил работата. След несъответстващото пояснение и самопризнание, че това не се случва за първи път, болката е останала за детенцето. Родителите са извънредно разочаровани от лицемерното отношение и считат да заведат правосъден иск против въпросния мол. Не може всички магазини да са обсипани с реклами, приканващи малчуганите, а с тях да се постъпва по този начин. Кажете какво е отговорно това момиченце, че в този момент да върви ударено и насинено? Защо би трябвало тя на първия си образователен ден да има мъчителен белег? С какво са отговорни тези дребни и безащитни същества? Сподели! Нека спрем тези неуместни произшествия, които се случват ежедневно и могат да доведат до доста по-сериозни ”, пишат възмутени пловдивчани във Facebook.

От управата на Мол Марково тепе реагираха бързо и обясниха, че изнесените в обществените мрежи данни за потърпевшото дете на територията на комерсиалния център, са погрешни и показаха своята истина със следното мнение: „ Направена е инспекция на всички условия, като са прегледани записите от охранителните камери, инсталирани на входа на подземния паркинг на мола. Записите ясно демонстрират, че са осъществени няколко нарушавания от страна на родителите на детето, довели до неприятния случай. А те са следните:

– Майката и детето слизат от автомобила на място, което не е регламентирано за прекъсване и престой, а за прекосяване с автомобил, респективно спрелият автомобил основава опашка.

– На паркинга в комерсиалния център са маркирани местата, на който може да се паркира, и са указани пасажите към входовете на мола, които са планувани за пешеходно прекосяване.

– След прекосяването на автомобила системата на бариерата задейства нейното втурване, все пак обаче дамата взема решение да премине под нея и пред идващите коли.

От всичко изброено, както и от видеозаписа на охранителните камери, несъмнено излиза наяве, че създалият се случай е в резултат на нехайство от страна на родителите. По отношение на работата на служителя на защитата не са установени никакви нарушавания.

Мол Марково тепе се отнася с извънредно внимание към ограниченията за сигурност на всички гости на мола, само че с цел да бъдат клиентите ни спокойни и сигурни, те би трябвало да съблюдават обикновени правила за сигурност. Очакваме това от всички гости, като се надяваме родителите, които идват с децата си, да бъдат задоволително виновни и те самите да възпитават малчуганите си да съблюдават разпоредбите. ”
 16pl4033-1  Мол  16pl4033-2
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР