Малко момиченце има нужда от нашата помощ, за да изживее

...
Малко момиченце има нужда от нашата помощ, за да изживее
Коментари Харесай

Малко момиченце страда от коварна болест. Да помогнем на Ирен!

Малко момиченце има потребност от нашата помощ, с цел да изживее своето детство. Необходимо е лекуване за  в турска клиника, само че нужните средства, са непостижими за фамилията.
Прочетете още
Ето и апелът на родителите на детето:

Ирен е на 2 години и 6 месеца. Много усмихнато и лъчезарно дете.

От януари месец е с болки в десния крайник. След консултация с ортопеди се сложи диагноза „ Реактивен артрит “. Предписаха й лекуване с болкоуспокояващи медикаменти. Седмица по-късно болките се ускориха и Ирен беше приета в болница в УМБАЛ „ Стоян Киркович “ в Детско поделение, град Стара Загора. След направените кръвни проучвания, ехограф и скенер, лекарите откриха хемангиоми в черния дроб. След 20 дни престой в болничното заведение, лекарите ни изпратиха за консултация с детски ревматолог в град София. След прегледа се посочи, че диагнозата не е „ Ревматоиден атртит “. След ново ехографско проучване се отхвърли съществуване на хемангиоми в черния дроб. Насочиха ни за консултация с детски онкохематолог, който се усъмни за израстък на надбъбречната жлеза. В Пирогов, 2 дни по-късно, след направено ново ехографско проучване и скенер, се потвържди, че е туморно образувание – 6 см.



Но заради ниските тромбоцити на Ирен не е допустимо да се направи биопсия. Пренасочени сме в Детска онкохематология в ИСУЛ за 2 курса химиотерапия за понижаване на тумора и вероятно да се планува интервенция за отстраняването му.

По всички получени резултати до този миг, лекарите взеха решение, че диагнозата е „ Невробластом на надбъбречната жлеза “.

Беше осъществена и костно мозъчна пункция и резултата е, че детенцето ни има метастази в костния мозък. Тази вест тотални ни унищожи и шокира. По обясненията на лекарите, вида на невробластома е високорисков.

Направихме консултация с турска клиника, оттова споделиха, че незабавно би трябвало да стартираме лекуването на Ирен. Но сумата е непостижима за нашето семейство. За това ви апелирам от сърце, помогнете детенцето ни да оздравее. Дори единствено шерването на поста е от голяма важност за нас да доближи до повече хора.

С всеки минал ден усмивката на Ирен изчезва! Няма го блясъка в очите й! Замина си желанието за пакости, радостни и безгрижни игри! Бяха изместени от болежка и изтощение!

Ние имаме вяра, че още веднъж ще забележим блясъка в очите на нашето дете и топлата усмивка! Тя отново ще върви на ясла, там където е мястото й! Тази мъка ще бъде забравена и всичко ще остане единствено неприятен спомен!

Благодаря ви от сърце! С почитание Мама и Тати

Подкрепете Ирен с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG76BUIN95611000711184

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ирен

“Алианц Банк България ” АД е формалният банков сътрудник на Фондация “Павел Андреев ”. При подаяние на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР