Малко момиче станало свидетел на тройното убийство, но е пощадено

...
Малко момиче станало свидетел на тройното убийство, но е пощадено
Коментари Харесай

Момиченце станало свидетел на тройното убийство в Самоков, стрелецът го пощадил

Малко момиче станало очевидец на тройното ликвидиране, само че е пощадено от стрелеца. Вчера са се разхождали в градската част на града, по-късно са се прибрали в къщата и някъде към час по-късно поражда скандал, който прераства в побой. Венета е първата жертва, а по-късно е убит синът ѝ. На цялата покруса става очевидец малко момиче, което е пощадено от стрелеца. Това описа пред Bulgaria ON AIR някогашният народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев, който живее в Самоков.

Той споделя също по този начин, че без напрежение минала нощта в ромската махала на града. Жандармерия и полиция останали да наблюдават за реда след жестокото ликвидиране на жена и две деца. Припомняме, че при тежък престъпен случай мъж простреля млада майка, сина ѝ и племенника ѝ, след което се e самоуби. Жената и 15-годишният ѝ племенник са убити на място, а 12-годишният наследник на дамата е умрял в болничното заведение. По-късно в местността " Щъркелово гнездо " е открит 52-годишният мъж, който се е прострелял, а медицински екип е открил гибелта му. Извършителят на тройното ликвидиране в Самоков е някогашен пожарникар, той е имал законно оръжие. Знае се, че е бил пенсионер и е работил в градския превоз в София. Бившият депутат Александър Методиев разкри още, че убийството е дело на българин, който е имал връзка с ромската жена от няколко години, която преди този момент е била женена за различен. " След това се сближиха с този човек, траяла е тяхната връзка към 8 години. Той е идвал непрекъснато в Самоков и в тях ", описа Методиев. Методиев добави още, че макар закононарушението, в града няма напрежение.

" Ние сме дребен град, познаваме се всички, всяко едно ромско семейство има български другари и български фамилии, с които си живеем доста добре ", сподели още той.  Според него точно поради това няма полиция в махалата в този момент, тъй като се знае, че макар огромната покруса, околните на жертвите няма да търсят възмездие.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР