Малко момченце спешно се нуждае от вашата помощ.Да помогнем на

...
Малко момченце спешно се нуждае от вашата помощ.Да помогнем на
Коментари Харесай

Зов за помощ: Малкият Марти се нуждае спешно от помощ, за да се излекува

Малко момченце незабавно се нуждае от вашата помощ.

Да помогнем на 3-годишния Марти, който се бори с левкемия! Това прикани д-р Валентин Щерев от УМБАЛ “Света Марина ” във Варна – доктор с огромно сърце, решил да помогне на фамилията на Мартин, пишат Господарите.

Мартин е на 3 години. На 16.12.2022 година той е диагностициран с острата лимфобластна левкемия в УМБАЛ “Света Марина ” – Варна. Направени са всички нужни проучвания, следва да се създадат и още такива. Предвид това по какъв начин протича развиването на заболяването е стартирано незабавно лечение и е назначена химиотерапия.

Майката на Мартин е бременна в 8 месец и това дава късмет при раждането да бъде осъществена операция за взимане на стволови кафези, които могат да бъдат употребявани при съществуване на съгласуемост за лечението на Мартин. Предстои много сложен и непосилен интервал както за Марти, по този начин и за околните му. В миг, в който чакат на бял свят да се появи второто им дете, насладата им е смазана с тежката диагноза на първородния им наследник. Ето за какво, всички ние като хора и родители можем да помогнем с поддръжката си.

Предстои да се изпратят всички резултати и проучвания в болница във Франция, където е възможно лечението на детето. Надеждата на българските лекари е, че терапията, приложена му тук, ще повлияе прекъсването и премахването на заболяването. Въпреки това те вземат решение да потърсят вид за лечение и във Франция като “втори проект ”. Но лечението в чужбина е скъпо и непостижимо за хора, работещи на една заплата.

Затова доктор Щерев се обръща към всеки, който желае и има опция да помогне на това детенце и на родителите му в битката с тежката диагноза, да го направи на посочената банкова сметка. В случай, че средствата не бъдат употребявани, ще бъдат възобновени по сметка на наредителите или дарени за лечение на други деца в потребност.

Дарителска сметка в лв.:

BG66STSA93000029573717

Мариян Огнянов Цанев – татко на Мартин

съображение: за лекуване на Мартин

Зов за помощ: Да помогнем на 3-годишния Марти, който се бори с левкемия
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР