Малко малко дете, което беше откарано спешно в болница след

...
Малко малко дете, което беше откарано спешно в болница след
Коментари Харесай

Малко дете с рядко заболяване почина, след като беше изпратено вкъщи от болница с „вирусна инфекция“

Малко малко дете, което беше откарано незабавно в болница след температура, червени очи и обрив, умря единствено седмица откакто лекарите го изпратиха вкъщи с диагнозата „ вирусна зараза “.

През септември 2017 година Хайме Донъли трагично умря от положение, наречено болест на Кавазаки, което е водещата причина за добито сърдечно заболяване при деца под пет години. Мама Хедър Хиншелууд заведе шестмесечното дете при лекарите, преди двамата да бъдат изпратени вкъщи с диагноза вирусна зараза. Докато Джайм изглеждаше „ многолюден “, той умря дни по-късно след спукване на аневризма в сърцето му.

Тя сподели: „ Просто си мислиш, че това е вирус и той ще се оправи. Когато се прибра от болничното заведение, беше много изтощен, само че сякаш малко се ободри, само че вредата към този момент беше нанесена на неговото сърце.

„ Нищо не може да се съпостави със загубата на дете, това беше най-лошият миг. Никога не преодоляваш болката от загубата на дете. Беше извънредно време и толкоз ненадейно. Хайме беше страхот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР