Малко жени изобщо могат да се похвалят с физика като

...
Малко жени изобщо могат да се похвалят с физика като
Коментари Харесай

Това Лияна ли е?! Певицата се пусна само по плочки и разказа за режима си

Малко дами въобще могат да се похвалят с физика като на поп-фолк певицата Лияна. За нея спортът е метод на живот и това си проличава:

Певицата нееднократно е разгласила фотоси от залата, само че всеки, който в миналото е пробвал да трансформира тялото си, знае, че нещата не се получават, в случай че човек не се храни прецизно. И че в действителност точно храната е по-важна от тренировките. Е, Лияна признава, че постоянно се е стараела да се храни здравословно. Но вместо да счита макроси, Лияна е следвала просто своето тяло - " в действителност самичка, слушайки тялото си, аз съм се хранила извънредно вярно ", написа тя.

Виж още: Коя е Оливера Дарко? Красавицата от " Пътят на достойнството " за пристрастеността към влоговете и киното 

" В “простичката ” храна се крие ключът към нашето здраве! В дребното обработка, в дребните количества ", споделя Лияна, а ние за следващ път се убеждаваме, че истината се крие в простите неща. Е, на Лияна не всеки път ѝ е елементарно и то изключително, когато става въпрос за сладкото. " динственото, което ми беше мъчно да изключа- беше захарта! Шоколадът без който не можех, само че се оправих с неналичието му ", добавя тя.

Все отново трансформацията на тялото е развой, който изисква много работа, а в битката тя си е пособия с процедури с тиня, разтривки и доли електрически импулси. 

Виж още: Във форма за Нова година: Цвети на Криско вае тяло по типичен способ и с желязна воля

Лияна предлага и няколко " супер " храни, които нито костват скъпо, нито са характерни по усет, а оказват помощ на организма ни. Тя даже ги назовава " нашите лекари ". Това са ябълката, целината и цвеклото. " И...не подценявайте спорта- той е най- великият врач ", завърщва още тя.

Изображение: https://www.instagram.com/liyana_original/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР