Малко известен град е един от най-малките във Великобритания, но

...
Малко известен град е един от най-малките във Великобритания, но
Коментари Харесай

Малко известният град в Обединеното кралство със зашеметяващи плажове, само 600 жители - и някои необичайни традиции

Малко прочут град е един от най-малките във Англия, само че се гордее със зашеметяващи гледки към морето, прелестни пясъчни плажове и единствено 600 поданици - и някои невероятни обичаи.

Уинчелси е единствено на 5 благи южно от границата с Кент и е прикрито богатство край морето. Има прелестни пясъчни плажове и единствено 600 души живеят там, което го прави доста особено място в Обединеното кралство. Въпреки че е дребен, Winchelsea към момента поддържа остаряла традиция, която е на повече от 700 години - те имат собствен личен кмет и група значими хора. „ Свободните хора от Уинчелси “ имат огромна гала, с цел да изберат кой да дава отговор.

RightMove споделя, че къщите в Уинчелси са коствали приблизително към £910 000 предходната година. Повечето от продадените жилища са били независими къщи и са коствали към £872 500. Като цяло, продажните цени в Уинчелси през последната година са се повишили с 47% по отношение на миналата година и с 64% по отношение на пика през 2020 година от £555 850.

Уинчелси има доста история...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР