Малко хора знаят, че актьорът и режисьор Башар Рахал е

...
Малко хора знаят, че актьорът и режисьор Башар Рахал е
Коментари Харесай

Башар Рахал колекционира часовници

Малко хора знаят, че артистът и режисьор Башар Рахал е колекционер на старинни часовници. Запалил се по красивите аксесоари още като дете, научи HotArena. 

„ Бях дребен, когато се разхождах в Швейцария на сценичен фестивал, преглеждах напълно направените часовници, които ми спираха дъха. По-късно претърпях това възприятие още веднъж в един инцидентен магазин във Варна. Само след 15 минути той беше на ръката ми. Не съм чак колекционер, само че имам прочут набор... ”,  споделя актьорът с ливански корени. За тази негова пристрастеност знаят приятелите и по-близките му сътрудници.

За неприятен шанс, Башар е изгубил един от най-ценните си аксесоари, направен през 1979 година Той показа, че часовникът се изхлузил от ръката му, без да се усети. Случило се на територията на град София преди броени дни. Когато осъзнал, че липсва, към този момент било късно. Актьорът сподели и фотография на ръчното украшение, като се примоли, в случай че някой го откри, да му го върне. „ Предлагам и заплащане! ”, добави Рахал, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР