Малко хора ще бъдат доволни от появата на мухъл в

...
Малко хора ще бъдат доволни от появата на мухъл в
Коментари Харесай

Как да използвате продукти за борба с мухъл в кухнята и банята

Малко хора ще бъдат удовлетворени от появяването на плесен в къщата - той освен има противен външен тип и отблъскваща миризма, само че и заплашва здравето на жителите с алергии към плесени, респираторни болести или слаб имунитет.

Най-често срещаните места за напредък на плесен са в кухнята и банята, където доста влага и топъл въздух се натрупват всякога, когато кипнете вода или вземете парещ душ. За благополучие, с вярното оръжие, битката с плесента ще бъде лесна и без загуби за вас. Освен комерсиалните средства, има доста естествени други възможности за битка с мухъла, тъй че изборът е ваш.

Използване на търговски артикули за надзор на плесени:

Търговските артикули срещу мухъл постоянно са най-лесното решение на казуса, защото тези спрейове не изискват предварителна подготовка и нормално съдържат белина, която дейно убива спорите на плесени и предотвратява повторното появяване на плесени. По този метод комерсиалният спрей е най -добрият избор за справяне с изключително съществени инфекции и комфортно решение за тези, които не желаят да отделят доста време и старания за унищожаване на плесен.

Когато употребявате тези спрейове, не забравяйте да вземете някои защитни ограничения:

- Винаги следвайте напътствията на етикета и използвайте продукта съгласно напътствията

- Носете остарели облекла и гумени ръкавици при работа с хлорни артикули, защото те могат да оцветят тъканите и да провокират кожни реакции

- В случай на инцидентно попадане на спрея върху кожата, незабавно го измийте с течаща вода и при нужда потърсете здравна помощ.

- Пазете децата от мястото, до момента в който почистването завърши

- Уверете се, че мястото за разчистване е добре проветрено

-Тествайте употребяваните артикули на дребна, ненатрапчива повърхност, с цел да избегнете петна и други повреди

Алтернативни артикули срещу плесени:

Евтина естествена опция на комерсиалните артикули е оцетът (за предпочитане бял, с цел да се избегнат повърхностни петна), разперен във вода. Решение като това елементарно ще се оправи с растежа на плесени! Регулирайте концентрацията на оцет съгласно тежестта на лезията.

Напълнете спрей бутилка с оцетен разтвор и нанесете върху повърхности, както бихте употребявали търговски спрей. Но помнете, при никакви условия не би трябвало да смесвате оцет и белина, защото получената примес отделя токсичен газ, който може да бъде съдбовен!

Превантивни ограничения за битка с плесента:

За да намалите риска от наново появяване на плесен в банята и кухнята, не забравяйте:

- Вентилирайте добре стаята, като отворите прозорци и порти.

- Почиствайте постоянно повърхностите, с цел да не плесен пораства.

- Закачете кърпите да изсъхнат след приложимост, с цел да предотвратите застоя на влага в тъканта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР