Малко филър тук, пластична операция там... Когато става дума за

...
Малко филър тук, пластична операция там... Когато става дума за
Коментари Харесай

Шантавите Кардашиян: Най-странните процедури, на които се подлага звездното семейство!

Малко филър тук, пластична интервенция там... Когато става дума за Холивудски звезди, никой от нас не се изненадва да чуе, че са се подлагали на козметични операции. Звездната фамилия Кардашиян, обаче, все някак съумява да ни изненада със своите странни, непредвидени, и от време на време – напряко шокиращи процедури.

Ето кои са четири от тях:

Вампирска маска за лице 

Шампион в категорията “най-странна разкрасителна процедура ” несъмнено е “вампирската маска за лице ”, за която Ким Кардашиян показа през 2013. Манипулацията включва нанасянето на кръвта на пациента върху кожата за възстановяване на тена. В следствие самата Ким показа, че съжалява за процедурата. Причината? Маската очевидно била мъчителна, а поради бременността си с първата ѝ щерка Норт, риалити звездата не можело да употребява болкоуспокояващи... Хм, мислим да се придържаме към маските за лице от магазина!

Виж още: Калоян и Кремена: Кои са новите участници в " Игри на волята "?

Импланти в задните елементи

Задните елементи на Ким Кардашиян получават толкоз внимание, че сами по себе си могат да бъдат считани за звезда: доказателство за това са както десетките публикации написани по техен адрес, по този начин и паметната фотосесия на Ким за списание “Paper ”, чиито фокус са те. Мнозина (сред които няколко световноизвестни хирурзи) настояват, че тази част на тялото на звездата е била подсилена благодарение на пластичната хирургия. През последните години, за постигането на сходен контур се употребяват редица процедури, вариращи от инжектирането на лой до слагането на импланти. Ние не знаем дали и на кой вид се е спряла Ким, по тази причина няма да спекулираме: въпреки всичко, не желаеме да се държим като задници...

Бульон от кости

За разлика от множеството хора, Кайли Дженър стартира деня си не с чаша чай или кафе, а с... бульон от кости. Причината за това е високото наличие на потребни субстанции в напитката: голям брой проучвания сочат, че тя подкрепя храносмилането, имунната система и производството на колаген. И в случай че това не звучи задоволително здравословно, то Кайли споделя, че с изключение на бульона заран пие и... сок от целина. Ами, пожелаваме ѝ “Наздраве! ”.

Виж още: Като гадже на сътрудник 007: Кейт Мидълтън обра точките на всички и се срещна с Били Айлиш 

Корсет за намаляване

Корсетите за намаляване наподобява са обичан апарат на огромна част от семейство Кардашиян: Ким, Клои, Кортни и Кайли всички споделят, че ги употребяват постоянно. Корсетът съставлява нещо като необятна лента, която се носи към кръста и вибрира. Създателите на уреда са безапелационни, че той топи мазнини без потребност от извършения, само че – както може да се чака, сходни смели изказвания към този момент не са били потвърдени научно.

Изображение: https://www.instagram.com/kimkardashian/, https://www.instagram.com/kyliejenner/, https://www.instagram.com/kendalljenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР