Малко дете, разкъсано от ротвайлер, след като влезе в полето, където животните си играеха в Уорчестършър, следствието каза

...
Разследването на смъртта на малкото дете в съдебния съд на
Коментари Харесай

Разследването на смъртта на малкото дете в съдебния съд на Уорчестършър разбра, че Лоусън е намерен да лежи ранен в поле до семейната къща, която е била използва за упражняване на кучетата, които баба му, Мария Бонд, отглеждаше в развъдници в имота.

Г-жа Бонд отглеждаше и продаваше кученца в продължение на около 30 години - въпреки че нямаше лиценз за това.

Разследването разбра, че бабата почиства колибките на три женски кучета и ги е пуснала в съседното поле, което е наела, за да могат да спортуват и да играят, докато тя работи върху клетките им.

Тя каза на старшия следовател за Уорчестършър, Дейвид Рийд, тя се била върнала за кратко във вилата, за да отиде до тоалетната и когато се върнала, забелязала дървената порта между задната градина на семейството и кучешките колиби, която обикновено била обезопасена с метална верига, беше отворена и Лоусън не беше там.

Тя каза: „Първоначално си помислих, че „това малко с*****е е отишло в полето“, така че извиках името му и отидох нагоре, за да го вкарам обратно.

„Той лежеше по лице надолу и не можех да видя нито едно от кучетата. Изпаднах в паника, хванах го, вдигнах го и изкрещях."

Лоусън първоначално беше отведен в Кралската болница на Уорчестършир за спешна операция и след това преместен в интензивното отделение по педиатрия на детската болница в Бирмингам.

Прочетете повече:
Жертвата на нападение от куче все още е тежко ранена в болница
Момиче, 5, остана със „значителни“ наранявания, след като беше нападнато от куче

Изображение: Детето почина в детската болница в Бирмингам. Файл pic

Момчето претърпя множество сериозни наранявания

Въпреки операцията Лоусън получи гърчове и увреждането на мозъка му се влошаваше прогресивно, преди да умре сутринта на 30 март 2022 г.

Аутопсия установи, че Лоусън е имал множество сериозни наранявания, включително главата, гърдите и шията, включително рана на лявата му вътрешна каротидна артерия, която е била ремонтирана по време на операция.

Причината за смъртта му е записано като хипоксично-исхемична енцефалопатия, вид мозъчно увреждане и разкъсване на лявата вътрешна каротидна артерия в резултат на разкъсване на куче.

Трите женски кучета - едното от които имаше кръв по лицето - бяха все още бяха на полето, когато полицейските служители на Западна Мерсия пристигнаха във вилата и на 7 април 2022 г.

Кучетата бяха „спокойни и се държаха добре“

Коронер г-н Рийд каза, че нямаше причина да повярва, че липсата на лиценз за развъждане на г-жа Бонд е допринесла за смъртта на внука й, той щеше да напише доклад за предотвратяване на бъдещи смъртни случаи до Областния съвет на Уайчавон, защото се опасяваше, че те не са достатъчно проактивни в намирането на „безскрупулни“ развъдчици в техния район.< /p>

Той каза: „И трите кучета се смятаха за спокойни и добре възпитани. Няма доказателства, които да осигуряват каквато и да е връзка между това, че г-жа Бонд не е била лицензирана и смъртта на Лоусън и няма доказателства, че начинът, по който са се грижили за тях, е допринесъл за смъртта му.

„Впечатлението, което техният ветеринар е останал, е, че те са били здрави, без признаци на небрежност.

„Има две възможности, едната е Лоусън да е отворил портата или г-жа Бонд да е оставила портата необезопасена, когато е влязла вътре, за да използва тоалетната.

„Ясният й спомен беше, че е обезопасила портата и нямам причина да се съмнявам в това. Изглежда, че Лоусън е успял да се изкачи на портата и да вдигне веригата над стълба на портата.“

съдебният лекар записа смъртта на Лоусън като злополука.

„Нищо не би го притеснило“

Говорейки за сина си по време на разследването, просълзеният г-н Бонд каза, че Лоусън е „енергично“ дете и „нищо щеше да го изнерви."

Той каза: „Той нямаше търпение да стане сутрин. Всичко, което правех аз, той също искаше да прави.

„Той беше безстрашен и бих искал да съм навън и да правя това, което правех аз, независимо дали това е почистване на колибките или мотаене.

„Трите кучета седяха там и ближеха лицето му. Той имаше контакт с всички кучета, но аз никога, никога не бих го оставил сам с тях, не че някога съм имал такова безпокойство за тях."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР