Малко дете от Кентъки изуми страната през 2022 г., като

...
Малко дете от Кентъки изуми страната през 2022 г., като
Коментари Харесай

Малко дете от Кентъки вече е носител на Световния рекорд на Гинес, след като стана най-младият член на Менса

Малко дете от Кентъки изуми страната през 2022 година, като стана най-младият член на Менса в Съединените щати, а в този момент вследствие на това тя е притежател на Световния връх на Гинес.

Айла Макнаб от Крестууд стана най-младият член на американската Менса, общество за хора с висок коефициент на просветеност, след тестване в 99-ия процентил за скалите за просветеност на Станфорд-Бине единствено на две години.

p>

Айла към този момент държи върха на Гинес като най-младият член на Менса, включил се към организацията, оповестиха чиновници на Гинес в понеделник.

Родителите й, Джейсън и Аманда Макнаб, постоянно са имали предчувствието, че щерка им е в действителност интелигентна, но те в никакъв случай не са очаквали, че тя ще стане най-младият сегашен член на American Mensa.

„ Започна незабавно, когато я върнахме вкъщи от болничното заведение. Ако имахме нещо по малкия екран, тя щеше да го гледа. да се фиксира върху него, а не да се оглежда като другите бебета. Тя ще бъде съсредоточена върху него ", сподели Джейсън по-рано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР