Малко човече с раиран бански костюм наскоро се появи по

...
Малко човече с раиран бански костюм наскоро се появи по
Коментари Харесай

Анимационен герой с огромен член предизвика жестоки спорове

Малко дребосъче с раиран бански костюм неотдавна се появи по детската телевизия в Дания и провокира оживени диспути, защото се оказа собственик на " най-дългия пенис в света ", оповестява Франс прес.

Макар датското общество да е много разкрепостено, " приключенията " на този невероятен воин разбуниха духовете и сложиха още веднъж въпроса дали има нещо гнило в Дания.

" Считаме за значима задача да описваме на децата неща, свързани с анатомията ни. С тази анимационна поредност желаеме да отговорим на естественото любознание на малчуганите по отношение на човешкото тяло и репродуктивните му органи ", се споделя в изказване на датската социална телевизия във Facebook.

Анимационната серия е кръстена " Джон Дилерман " на името на " надарения " воин. Поредицата се излъчва от 2 януари по детския ефирен канал Рамасянг.

Първият от тринайсетте епизода е бил гледан 140 хиляди пъти. Той е ориентиран към групата на 4-8-годишните. Главното настоящо лице е Джон и несъразмерната му даровитост. Той е проследен във всекидневния си живот - от разходка с кучето до посещаване на зоопарк и екскурзия с колело, написа Българска телеграфна агенция. Като всеки анимационен ас, Дилерман се сблъсква с изключителни обстановки, като един път му се постанова да прелети над града с мега пениса си, завързан за балони.

" Това е една доста датска стратегия ", уверена е Софи Мюнстер, експерт по скандинавско обучение. " Имаме традиция да прекрачваме границите по един комичен метод и да намираме това за изцяло обикновено ".

Що се касае до феновете, множеството от тях бяха шокирани, на инат на датската разкрепостеност.

" Това е най-противният сериал, пускан в миналото по детски канал ", възмущава се потребителка във Facebook.

" Не мисля, че съзерцаването от деца на половите органи на възрастни хора, би трябвало да бъде превърнато в норма. Това ли е ролята на публичната телевизия? ", пита Мортен Месершмит, народен представител от крайната десница.

" Това е спор, тръгнал от възрастните, при който пенисът е сексуализиран. В реалност децата гледат на тези неща от една напълно друга вероятност ", твърди госпожа Мюнстер.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР