Малкият Стефан е луд фен на сагата, която разказва за

...
Малкият Стефан е луд фен на сагата, която разказва за
Коментари Харесай

Синът на Галена в „Междузвездни войни” за ЧРД

Малкият Стефан е вманиачен почитател на сагата, която споделя за живота на Люк Скайуокър, написа „ България днес”. Затова и фамилията му решило да го изненада с междузвездно празненство. Галена и брачният партньор й Галин намерили зала, задоволително огромна за всички посетители, след което се заели да украсяват с декори и макети от кино лентата. Резултатът бил съвсем цялостно пресъздаване на сцената от поредицата, както и на героите от сагата, което коствало на фамилията куп пари.

Сред многото дарове, които Стефан получил, бил и лазерен меч, който той незабавно хванал в ръце. Малчуганът се запалил по сагата около татко си Галин, който също обожава поредицата. Първородният наследник на Галена с неспокойствие очаквал и излизането на най-новия филм от сагата, като броял часовете до събитието и говорел единствено за него.

Стефан от дълго време си мечтаел за джедайски меч, с който да преследва неприятните и родителите му се постарали да му угодят тази година. Затова и празненството било в интергалактически жанр.

На детския ваучър участвали куп другари на Стефан, които през целия ден се правели на джедаи и воювали с мечове.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР