Малкият син на Тони Стораро - Емрах, изкара 10 бона

...
Малкият син на Тони Стораро - Емрах, изкара 10 бона
Коментари Харесай

Емрах Стораро изкара над 10 хил. лв. за уикенд

Малкият наследник на Тони Стораро - Емрах, изкара 10 бона единствено за последния уикенд, написа „ Телеграф “. Репортер на вестника го излови на летище София да хваща самолета за Германия.

На летището

Певецът бе в компания на петима младежи и се опитваше по всевъзможен метод да не се набива на очи на близките, въпреки че стърчеше с цяла глава над всички останали и единствено той беше с шапка. По-наблюдателни откриха, че приятелите му също са известни музиканти и всеки от тях теглеше по един куфар.

Парти

По-късно фолклюбимецът си качи и клипчета, че към този момент е дошъл на летището във Франкфурт и пътува с първокласна кола, без да разкрива детайлности от воаяжа. Агенти на „ Телеграф “ издадоха, че цялата компания на Емрах е била ангажирана за българско мегапарти в Офенбах в петък вечер. „ Ще разберем кой е привързан, завързан и най-много кой гърми най-мощно, тъй като Емрах излиза на сцената “, анонсираха уредниците. Тази вечер (събота) дребният Стораро ще пее в още един клуб в Германия - „ Черен камък “ в град Вормс.

Бакшиш

По груби сметки артистът ще се прибере за изборите с над 10 хиляди лв. в джоба, в случай че не похарчи част от тях за глезотийки по новата си кола. В България Емрах взима по 3 хиляди лв. на изява, а за чужбина сумата е в евро, разкриха осведомени. Така за двете си изяви в Германия ще получи 6000 евро, без да се броят бакшишите, които може да изкара от удовлетворени почитатели.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР