Малкият син на Милен Цветков, Боян, разтопи сърцата на всички.

...
Малкият син на Милен Цветков, Боян, разтопи сърцата на всички.
Коментари Харесай

Малкият Боян разтопи сърцата на всички: Посади дърво в памет на Милен Цветков

Малкият наследник на Милен Цветков , Боян , разтопи сърцата на всички.

От скоро дребният му наследник е звезда в Youtube. Заедно с Дани Петканов снимат къси клипове, в които детето дава отговор на въпроси късаещи живота. От поредицата си проличава, че той е наследил възприятието за комизъм на татко си, както и острия си разум.

Днес излезе следващата част от поредицата, в която Боян изненада Лудия кореспондент с благ жест, които ще се помни дълго. Боян , дружно с майка си, реализира концепцията си да засади дърво в Борисовата градина. Елхата, която фамилията бе украсило за празниците, към този момент е посадено в столичния парк. 

" В памет на татко ми! За да имам постоянно елха, която да декорирам и да могат всички да й се радават ", сподели дребния сладур в края на видеото.

Марак и дребен - Боян , най-вероятно ще поеме по пътя на починалия си татко, в случай че може да се съди от освободеното му държание пред камера. 

Дани Петканов, който бе открит от самия Милен, на състезанието " Мис и Мистър УНСС ", наподобява е взел под крилото си даровитото дете, също както неговият наставник преди години.

Припомняме, че Милен Цветков почина в безразсъден случай точно на Великден предходната година.



Автор: Михаела Михайлова, Novinie.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР