Малкият модел на Lamborghini се оказа, че има голям потенциал

...
Малкият модел на Lamborghini се оказа, че има голям потенциал
Коментари Харесай

Най-бързият автомобил в Европа е Lamborghini Huracan

Малкият модел на Lamborghini се оказа, че има огромен капацитет за възстановяване на мощността му, като всичко потегли от Gallardo-тата на американците от Underground Racing. Появата на наследникът му Huracan още повече разпали пристрастеностите и доста от колите към този момент са оборудвани с турбокомпресори и мощността им умерено надвишава 1000 конски сили.

Един от европейските експерти, които минаха към тунинговането на Huracan идват от малко необичайно място - Москва и се назовават Gosha Turbo Tech. Те демонстрираха, че могат да основат в действителност мощен автомобил, като неотдавна ви информирахме за него. Видеото обаче, не разкриваше действителните му качества.

Тези действителни качества бяха разкрити преди дни на събитието Race1000, което съставлява типичното съревнование за оптималната скорост на половин миля или 804 метра. Там машината, за която се допуска, че има мощ от към 2000 конски сили, съумя да форсира до цели 219 благи или 353 километра в час. Това трансформира Huracan-ът в най-бързия автомобилна Стария континент, само че не и в света, тъй като UGR доближиха до потресаващите 250 благи в час.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР