Малкият Митко от Ямбол отново има спешна нужда от нашата

...
Малкият Митко от Ямбол отново има спешна нужда от нашата
Коментари Харесай

Спешна кампания за малкия Митко! Състоянието на детето се влошава с всеки ден

Малкият Митко от Ямбол още веднъж има незабавна потребност от нашата помощ. Семейството на 5-годишното дете, борещо се с две тежки диагнози - лимфобластна левкемия и остра миелоидна левкемия, този път има две седмици да събере сумата от 700 000 лв., с цел да се извърши незабавна втора хаплоидентична трансплантация.
Прочетете още
Спешността на случая изисква незабавна намеса, а донор ще бъде неговата майка. Състоянието на детето се утежнява от ден дневно и заради риск за живота му, е изолирано в стерилна стая. Близките му молят всеки, който има опция да помогне, с цел да може Митко да напусне болничната стая и да се върне на детската площадка, където е неговото място.

„ Нямаме финансовата опция да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ. Срокът ни е безусловно две седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее”, написа татко му във фейсбук.

Ежедневно на детето се преливат кръв и тромбоцити, а донорските кафези от първата трансплантация са към този момент под 5%. Кампанията е незабавна, лекарският екип в Израел, който е поел неговия случай изчаква последни отзиви от своите сътрудници по света и ще работят по един от протоколите, тъй като положението му не търпи отсрочване.

Шансът на Митко в борбата му против подлата левкемия е тази втора решаваща трансплантация.

Всеки, който желае може да подари по следните способи:

PayPal:[email protected]

Дарителска сметка на фамилията в Уникредит:

BG42 UNCR 7000 1524 6654 90

BIC: UNCRBGSF

ТИТУЛЯР: ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАРАРАДЕВ (дете)

Лична сметка на фамилията в ОББ:

BG46 UBBS 8002 1056 0316 40

BIC: UBBSBGSF

ТИТУЛЯР: КАТЯ ИВОВА ИВАНОВА (майка)



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР