Малкият Калоян от Шумен се нуждае от средства, за да

...
Малкият Калоян от Шумен се нуждае от средства, за да
Коментари Харесай

Малкият Коки се нуждае от средства, за да продължи лечението си

 Малкият Калоян от Шумен се нуждае от средства, с цел да продължи лекуването си, заяви за Varna24.bg неговата майка Наталия Казакова.

Наличните финансови средства, с които фамилията разполага с помощта на положителни хора, са задоволителни единствено за още 2 седмици.

​Коки е с диагноза разстройство на експресивната тирада, сложена през предходната година през март месец. Той е минал през три курса на вливания на стволови кафези в Украйна, които са му повлияли доста добре и диагнозата му детски аутизъм отпадна.

Провеждат се и всекидневни лечения в гр. Варна. Логопед, психолог, електростимулация, звуковастимулация, барокамера, специфичен предагог и арт терапия, за всяка от които фамилията заплаща.

Разходи има и по пътуването на чаровният хлапак всекидневно от Шумен до Варна за тези лечения. Сумата която се заплаща за тях е към 3000 лева на месец.

" Тези лечения са значими за развиването му и да преодолее всички задръжки, които диагнозата му предизвика. Предстои му ново проучване на 19.03 в УМБА " Св.Марина ", където чакаме в детско психиатрично поделение с цел да се регистрира напредъка му през последната една година ", показа Натали Казакова.

Семейството изрича голямата си признателност към всички донори и другари на Коки, с помощта на които неговото развиване не стопира. 

Начини за дарения:

helpkarma.com/help/koki

Дарителска сметка

Калоян Пейчев Казаков

ПроКредит Банк

BG89PRCB92301049318117

PayPal - [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР