Малкият Дими страда от тежки заболявания, а за лечението му

...
Малкият Дими страда от тежки заболявания, а за лечението му
Коментари Харесай

Да помогнем! Кой ще продаде 500 мартенички в помощ на малкия Дими?

Малкият Дими страда от тежки болести, а за лекуването му са нужни средства. Неговата майка събира пари по разнообразни способи, а положителни хора оказват помощ - с колкото могат. Жена дарила кашон с мартенички на фамилията на момчето, с цел да бъдат продадени благотворително, а парите да оказват помощ на фамилията за лекуването на Дими. Той страда от  необичаен генетичен синдром Микроделеционен синдром 1р36.33, от който има аутизъм, епилепсия, тежка умствена назадничавост, мускулна хипотония.

Първи март идва, а с него и традицията да закичим родственици и другари с мартенички. Тези, които са продавани от майката на Дими - Жана Иванова, са едвам 500 броя и още търсят индивида, който ще ги продаде за благородната идея. Иванова споделя, че не може да поеме тази активност, тъй като момчето се нуждае от непрекъснати грижи.

" За това бих помолила, в случай че някой желае да ги закупи благотворително или да ги продаде на негов обект с идея - за Дими. Ще предоставим и дарителска кутия! Благодаря авансово! Бъдете здрави! ", написа тя.

Вижте апела на, оповестен без интервенция:

Здравейте благи хора! Една прелестна дама изпрати на нашето дете кашон мартеници, с цел да бъдат продадени благотворително в помощ на неговото лекуване!

Мартениците са 500 на брой най-различни плюс 10 с 10 гривнички! Аз обаче няма по какъв начин да ги продавам, тъй като Дими не е добре и той си изисква непрекъснати грижи!

За това бих помолила, в случай че някой желае да ги закупи благотворително или да ги продаде на негов обект с идея - за Дими. Ще предоставим и дарителска кутия! Благодаря авансово! Бъдете здрави!.

 Нека дружно помогнем с продажбата на мартеничките, знак на възраждащета се природа, с цел да дарим вяра за лекуването на дребния воин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР