Малкият бизнес често разполага с ограничен бюджет за маркетинг. Какви

...
Малкият бизнес често разполага с ограничен бюджет за маркетинг. Какви
Коментари Харесай

Професорите като работна сила в маркетинга

Малкият бизнес постоянно разполага с стеснен бюджет за маркетинг. Какви относително евтини и даже безвъзмездни способи за реклама може да употребява той? Читателите в сайта sbinfocanada.about.com дават няколко хрумвания.

Подобрете връзките. Усилията в тази тенденция водят до незаменимо преимущество пред съперниците. С тях можете да получавате мнения, противоположна връзка и препоръки от хората какво да им предложите и по какъв начин да подобрите офертите си. Това е един от най-ефективните способи да бъдат нараснали продажбите и може би доста малко реклами на компанията биха имали подобен резултат.

Имейл маркетинг . Изпратете офертите си на клиентите по електронната поща. Пратете им картички за празниците. Свържете електронното писмо към уеб страницата си.

Мобилен маркетинг. Технологията завладя целия свят. Бъдете там, където са очите на вашата аудитория – на екрана на смарт телефона, на таблета. Създавайте приложения, които вършат реклама на марката, осведомят и забавляват.

Професорите като работна мощ. Читатели на уеб страницата sbinfocanada описват, че са показали различен, обвързван с него уебсайт, в който се разгласяват реформаторски, снабдени с онлайн обяснителни бележки фрагменти от произведения на Шекспир и Марк Твен. Таргет аудиторията е студенти в университетите, изключително в специалността Английски език и литература. Включили са и професори, които да оказват помощ. Предлагат безвъзмезден достъп до заглавията гратис. Правят и стратегия с награди, която да увеличи инициативността. Идеята е да се сътвори една зелена, налична за клиентите, в тази ситуация младежите, онлайн услуга. Съдействието на преподавателите прави уеб страницата известен, а от интереса към него могат да печелят основателите му и дребния бизнес, ориентиран към младежката публика.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР