Малките неща са важни за връзката. Те могат да ви направят

...
Малките неща са важни за връзката.
Те могат да ви направят
Коментари Харесай

Вижте кои малки неща са важни за връзката

Малките неща са значими за връзката.
Те могат да ви създадат безпределно щастливи, само че могат и да доведат до разлъка. Неслучайно съществува поговорката „ дребните камъни обръщат колата “. Всеки дребен жест и дума е от голяма важност. Дреболиите на пръв взор могат да „ пробият “ огромна дупка в сърцето ви и да оставят неизлечима рана там. Но също по този начин могат да ви накарат да се чувствате извънредно щастливи, доста обичани и глезени от обичания си човек.
Защо дребните неща са значими и кои са тези дребни жестове, които разтапят сърцето и демонстрират обич?

Партньорът ви прави кафе по този начин, както го обичате
Когато обичаният човек ви подготви обичаната напитка тъкмо по метода, по който вие я харесвате, това е израз на обич. Този на пръв взор дребен жест приказва доста за отношението му към вас и за желанието му да ви зарадва, да стопли душата ви.

Праща ви благи известия, когато не сте дружно
Сладките напомняния, че му липсвате и че мисли за вас, демонстрират любовта му. Това сътрудникът ви да ви накара да се усмихнете с нежно известие или с любовно увещание е нещо, което може да направи деня ви по-хубав.

Готви нещо, което обичате
Ако сътрудникът ви отделя време, с цел да сготви нещо, което обичате по метода, по който го обичате, е обич. Храната значи грижа. Приготвянето на обичаното лакомство е метод да се покаже обвързаност. Когато желаете да зарадвате обичания човек, на който държите и желаете да се усеща обгрижен, приготвянето на вкусна изненада е превъзходен метод да го извършите.

Партньорът ви ви споделя нещо сладко преди лягане
Преди да заспите е време за гушкане и непосредственост. Ако всичко това е допълнено и от няколко думи, изпълнени с деликатност, те приказват доста повече от просто „ обичам те, лека нощ “.

Той ви оставя да спите, пази тишина
Когато на половинката ви му пука за вас, той ще се старае да ви обезпечи комфорт. Ето за какво, в случай че ви оставя да поспите още малко и пази тишина, тъй като знае, че сте изтощени и имате потребност от отмора, това е дребен жест, подсказващ дълбока угриженост и обич.

Прегръща ви по изключително топъл метод
Начинът, по който сътрудникът ви прегръща, приказва доста. Прегръдките се разграничават по близостта, продължителността, с която той ви допира до тялото си. Ако сътрудникът ви ви прегръща по този начин, че съвсем цялото му тяло да се допре до вашето, това е сигнал, че желае да ви отбрани, а и да усети топлината ви, да ви закриля. Такива обятия подготвят да се чувствате обичани и в сигурност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР