Малките неща са най-значими, са казали отдавна хората и са

...
Малките неща са най-значими, са казали отдавна хората и са
Коментари Харесай

Иван Христов сцепи мрака: Ура! Най-сетне ще мога да ходя по голяма нужда!

Малките неща са най-значими, са споделили от дълго време хората и са изцяло прави. До този извод стигна и продуцентът Иван Христов, който обществено изрази насладата си от обстоятелството, че най-накрая, след години напън и страдания, ще може като естествените хора да върви по... огромна потребност.

" Браво! Ура! Дочаках да съумея и аз като естествените хора да вървя по огромна потребност ", смигна закачливо Иван Христов в мрежата, а новината е, че в Драгалевци, където е къщата му, най-сетне ще вършат канализация.

При все, че там живеят богати хора, а Иван и половинката му Ирина Тенчева са едни от тях, то и те изпитвали съществени усложнения. Дори по-сериозни от тези на множеството естествени хора, които си имат хигиеничен възел и в панелките, и пет пари не дават.

" А тук беше смут. Досега пристигаха едни камиони с някак френски имена... и се разминавахме ей по този начин - бентлита, тесли, ла*нарки... абе, луда работа. И като няма по какъв начин да си идеш човешки по огромната потребност, си грабвахме колите и айдеее - в мола. Щото, нали, в мола е здравата, уреденко, чистичко, топличко и се върви прелестно по огромна потребност ", продължава да се бъзика Иван Христов.

Въпреки че въпросът въобще не е за смях, тъй като е някак неуместно в 21 век хора да карат още на живот без естествена канализация. Е, хайде да им е честито!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР