Малките и средни предприятия в България имат нужда от силна

...
Малките и средни предприятия в България имат нужда от силна
Коментари Харесай

Румен Радев иска силна политическа подкрепа за малкия и среден бизнес

Малките и междинни предприятия в България имат потребност от мощна политическа и социална поддръжка. Това съобщи президентът Румен Радев, който участва на срещата на Административния съвет и Общото заседание на Европейската асоциация на занаятите, дребните и междинните предприятия (UEAPME). Срещата се организира в София.

Според президента дребният и междинен бизнес е гръбнакът на стопанската система ни и има съществена роля за възпитаването на полезностите на предприемачеството.

" Малкият и междинен бизнес и занаятите понасят най-тежко следствията от глобализацията. В същото време те са носители на задачата да не губим своята еднаквост ", съобщи президентът.
По думите му ефикасното развиване на дребните предприятия изисква ясни и обективни решения, опростени процедури , предсказуемост и бистрота .

С участниците на събранието Радев разиска ролята на кохезионната политика за бизнес средата в България, осведомиха от пресслужбата на " Дондуков " 2.

Президентът акцентира и насърчаването на младите бизнесмени и нуждата институциите на страните в Европейски Съюз да отстраняват административните спънки и да адресират непосредствено проблемите на бизнесмените.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР