Малки са шансовете да се постигне две трети мнозинство в

...
Малки са шансовете да се постигне две трети мнозинство в
Коментари Харесай

Пендаровски: Малки са шансовете за вписване на българите в Конституцията

Малки са възможностите да се реализира две трети болшинство в Народното събрание за желаните от България измененията в Конституцията, съобщи президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски в интермю да гръцкия в. „ Етнос ”, представени от NOVA.

„ Що се отнася до френското предложение, то изяснява идващите стъпки, които биха последвали по пътя към Европейски Съюз. Вече го нарекох тип временен компромис съд заложена обсада по пътя. Именно ние ще стартираме договарянията и това е най-голямата изгода от френското предложение, ще стартираме договарянията след 17 години очакване. Но има една причина за продължение на договарянията и това е смяната на конституцията, с цел да включим българите в нея. Имайки поради дълбоката ни политическа поляризация, има дребен късмет някой политически индивид да събере две трети парламентарно болшинство, с цел да поддържа измененията ”, споделя президентът.

В изявлението Стево Пендаровски приказва още за забавянето на Преспанското съглашение “, за решението сред Скопие и Атина, съветското въздействие в района, войната в Украйна, по какъв начин Северна Македония гледа на връзките сред Гърция и Турция какъв брой постоянно посещава Гърция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР