Малки ромчета са скочили да бият българче близо до детската

...
Малки ромчета са скочили да бият българче близо до детската
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Ромчета нападнаха внучето ми без причина

 Малки ромчета са скочили да бият българче покрай детската площадка и спортното игрище на площад " Съборище “ в пловдивския регион " Централен “. Това твърди бабата на детето Таня Клеменкова, която описа за неволите на квартала с жителите на близката " Аджисан махала " пред кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели тя в деня, когато община Пловдив показа на място подготвени обекти по план:

" Миналия ден моят внук играеше с другите деца от квартала тук на площадката. В играта малчуганите са се скрили зад прилежащия блок, където моето внуче го срещнали пет ромчета, които почнали да го бият. Съседка от жилищната постройка видяла какво се случва и почнала да вика от терасата. Детето избягало и се върнало при майка си. Тя попитала ромчетата за какво го бият, а те не съумели да отговорят. Детето стартира да заеква от боязън. Как да пристигна още веднъж да играе тука?

Ние нямаме срещу да идват да играят и ромчета – въпреки всичко деца са, само че да не бъдат толкоз нападателни. Идват на игрището и гонят нашите деца, които са по-малко. Какво да създадем ние – не им познаваме родителите им, с цел да приказваме с тях. Има и доста кряскане по цели нощи! От целия блок има недоволства. Като имаше ковид в махалата, тук беше цялостно с ромчета “.

Цялото изказване на госпожа Молешкова-Клеменкова може да гледате в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР