Малката Велина страда от коварно заболяване и се нуждае от

...
Малката Велина страда от коварно заболяване и се нуждае от
Коментари Харесай

Малката Велина се нуждае от 22 хиляди евро за лечение, да й протегнем ръка!

Малката Велина страда от подло заболяване и се нуждае от 22 хиляди евро за лекуване. Тя е усмихнато и извънредно борбено дете, което се нуждае от нашата помощ.
Велина е едвам на 2 месеца, когато й слагат диагнозата Вътрешна Хидроцефалия. Героично претърпява интервенция за слагане на шънт, с цел да бъде овладяно болестта и таман когато фамилията й си отдъхва, че кошмарът е завършил, получава следващия удар. При осъществен МРТ лекарите откриват на дребната туморна групировка в мозъка. 
" Не мога да опиша с думи в какъв стрес и боязън заживяхме цялото семейство. Лекарите в България споделиха, че са безсилни и няма по какъв начин да оказват помощ на бебенцето ми. Започна огромното търсене на лекари по целия свят. Единствените експерти, които дадоха вяра, бяха лекари от Институт по неврохирургия Бурденко в Москва. След персонална среща с тях, лекарите предложиха да следим развиването на тумора с контролни МРТ на 4 месеца, като ме увериха, че стартира ли повишаване на тумора, те ще подхващат интервенция по премахване на част от образуванието. Известно време бяхме спокойни, туморът нямаше смяна, а Велина стартира постоянни рехабилитации, които й помогнаха да навакса забавянето във физическото й развиване ", споделя майката на детенцето Владислава.
" Шокът пристигна едвам преди дни, когато след изработен КТ се откри, че туморът е пораснал фрапантно и би трябвало да се вземат незабавни ограничения. Родните лекари не дават никаква вяра за живот на детенцето ми! Направихме консултация и с турския професор Талят Каръш от болница "Лив Хоспитал ", който ни даде вяра. Вече имаме оферта от "Лив Хоспитал " за първия стадий от лекуването на Велинка, само че сумата в размер 22 000 евро е безусловно непостижима за фамилията ми. Затова апелирам всеки от вас, който може да помогне на детенцето ми в битката с това подло заболяване, помогнете! Знам, че има доста положителни хора с благоприятни условия, които ще ни подадат ръка. Благодаря авансово на всички вас! Желая ви доста здраве ", приканва обезверената жена.
В идеята за събиране на средства се включва бургаската певица Тони Димитрова, която ще взе участие в благотворителния концерт " Коледният огън ", който ще се организира на 17 декември от 18:00 часа в НХК. Той се провежда със съдействието на " Майки ГЕРБ " и " Мамите на Бургас ".От 17 часа във фоайето на НХК пък ще има благотворителен базар, информация, за който може да намерите ТУК!
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА
IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01
BIG: BPBIBGSF
"Postbank " кл. гр. Бургас
титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева
Vladislava Evgenieva Demerdzhieva
В ПОЛЗА НА ВЕЛИНА СЕВЕРИНОВА СТЕФАНОВА
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР