Малката Шарлот прекрачи за първи път прага на детската градина.

...
Малката Шарлот прекрачи за първи път прага на детската градина.
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот тръгна на детска градина

Малката Шарлот прекрачи за първи път прага на детската градина. Снимките бяха публикувани публично на страницата на кралското семейство във Facebook. Принцесата, която е на 2 години и 8 месеца е била снимана персонално от майка си - Кейт.

"Херцогинята и херцогът на Кембридж имат удоволствието да споделят две фотоси на принцеса Шарлот в двореца Кенсингтън ", написа в формалното известие към поста.

"Кадрите са снимани от херцогинята малко преди принцеса Шарлот да тръгне за първия си ден в забавачницата Уилкокс ", приключва късото известие.

На фотосите Шарлот наподобява доста спокойна и радостна в свето алено палтенце, обувки и панделка в същия цвят, бежов чорапогащник и бледорозово шалче, и раничка.

Детската градина има отлична оценка от държавните инспектори. На уеб страницата си тя се показва като обичайната, стремяща се да поддържа "високи стандарти, отлични достижения и положителни обноски ". Таксата е 3050 английски лири (4072 щатски долара) на период за сутрините и 1800 лири за следобедите.

Принц Уилям също е ходил на детска градина, за разлика от други членове на кралското семейство. Синът му принц Джордж го последва, като през септември към този момент потегли и на подготвително учебно заведение.

Принцеса Шарлот ще навърши три години през май. Тя е четвърта по ред за заместничество на престола след дядо си принц Чарлз, татко си принц Уилям и брат си принц Джордж.

Съпругата на принц Уилям е бременна с третото им дете, което би трябвало да се роди през април.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР