Малката Сглобка, която се оформи в София, си вкарва проект

...
Малката Сглобка, която се оформи в София, си вкарва проект
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Някои съветници от СОС ще си докарват по около 15 000 лева от заплати

Малката Сглобка, която се оформи в София, си вкарва план за фрапантно нарастване на заплатите със 70 %. В цъфналата и вързала София! С третия подред ремонт на жълтите павета. Символ на добре свършената им работа. С боклуците, отровния въздух, разрушените тротоари, изчезналите паркове и дупките по улиците. Вносители са повече от любопитни.

 

Това декларира политологът Калоян Методиев.

 

ПП-ДБ-СС и Синя София, които нямаше да работят за пари за софиянци, а за съвременна визия и промени на наследството на ГЕРБ. За това ли гласоподава демократична София – за повече административни разноски и високоплатена общинска номенклатура. Лъжа и машинация!, безапелационен е Методиев и прибавя:

 

Ами вносителят Иван Таков и Ваня Григорова, които тръбяха за обществена правдивост и нов морал? И до през днешния ден не споделят от кое място бяха милионите за скъпарската им акция. А в този момент си гласоподават по над 6000 лв. заплати за два-три дни работа на месец (отделно и още по толкоз за комисии и бордове). Морални и обществени ли са, а? Лъжа и машинация!

 

Популистите от Има Такъв Народ също подписали. Няма какво да ги разясняваме.

Някои съветници ще си докарват по към 15 000 лв. от заплати, бордове и комисии месечно. Няма такива обществени заплати в Европа. Общинските съветници заседават на свободни начала като градски нотабили. Тези не са нотабили, а нещо друго.

 

Подмяната е доста грозна, само че за сметка на това стана извънредно бързо. Новите избори за общински съвет в София към този момент са нужда, счита Калоян Методиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР