Малката сестра на Майли Сайръс - Ноа Сайръс, става все

...
Малката сестра на Майли Сайръс - Ноа Сайръс, става все
Коментари Харесай

Когато малката сестра на Майли Сайръс остави малко на въображението

Малката сестра на Майли Сайръс - Ноа Сайръс, става все известна, а доказателство за това е появяването ѝ на особено събитие, каквото е Седмицата на модата в Париж.
 Ноа Сайръс, The Hardest Part, успокоителните, признанието ѝ за зависимостта, възобновяване и дебютният ѝ албум
Трудното самопризнание на сестрата на Майли Сайръс

Как бори зависимостта си Ноа Сайръс

Там младата певица се появи както надали някой би очаквал - в черна рокля, дело на Stéphane Rolland Haute Couture, толкоз предизвикателна, че да разкрива съвсем напълно гърдите ѝ.

Акцентът на дизайна е в дълбокото деколте, стигащо съвсем до пъпа, което притегля вниманието с това, че е обрисувано с огромна верига. Роклята, която наподобява като взета от дрешника на някой от " Семейство Адамс ", е с дълги ръкави и дълъг до земята шлейф.

Визията си Ноа Сайръс бе приключила с черни токчета с каишки. Но несъмнено, човек не може да подмине и изрусените ѝ вежди.
 Майли Сайръс, Ноа Сайръс, новогодишното празненство на поп звездата и дуетът със сестра ѝ
Сестрата на Майли Сайръс, за която всички приказват

Талантлива и провокативна

Всъщност, смелото появяване на Ноа Сайръс изобщо не ѝ е първото такова. И то като приказваме единствено за тази седмица. На 21 януари, за шоуто на Marine Serre, тя се появи с много самоуверен костюм. На 24 януари пък за презентацията на Александър Вотие Ноа Сайръс носеше напълно транспарантна плисирана рокля, напомнят от E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР