Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си! Палавата

...
Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си! Палавата
Коментари Харесай

Крисия се размаза в торта

Малката певица Крисия размаза голяма торта в лицето си!

Палавата си постъпка документира с видео, което разгласява в обществените мрежи и събра хиляди шеговити мнения и лайкове.

Поводът за ексцентричното осъществяване на детето на българската музика е, че съумя да събере 50 000 почитатели в обществените мрежи. И реши по ексцентричен метод да отпразнува кръглото число.

Крисия разгласи шоколадовото си тържество на британски език и това отприщи вълна от възмущение към нея, написа в. "България през днешния ден ".

"Крисия, не мога да схвана за какво приказваш на британски език, като си българка " и "Разбирам да живееш в Америка или Англия - ОК... Но всички тук приказваме български език и ще те разберем съвършено. Макар че пребивавам в Америка, си не преставам да пиша на български език, тъй като си имаме писменост и би трябвало да я ценим, както и героите " бяха единствено част от мненията, с които консуматори нападнаха надарената изпълнителка. Имаше и отзиви, че огромна част от почитателите й са българи и е трябвало да покаже почитание. Други нападнаха родителите й, че са я възпитали погрешно и по тази причина не си почита родината. Крисия по никакъв метод не реагира на нападките и евентуално се е отдала на тържество, вместо да обръща внимание на злобарите.

След като месеци наред няма никакви обществени изяви и концерти, Крисия реши да се изявява в интернет пространството. Тя постоянно снима видеа, на които извършва известни песни, точно на британски език. Освен това е и доста дейна в качването на фотоси, с които разкрива пред феновете си моменти от всекидневието си. На фотосите най-често участват нейни приятелки, сестрите й, както и майка й.

“smash-plash” what I LOVE YA’LL

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiya.todorova_official) on Mar 13, 2018 at 1:13pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР