Малката ми сестричка, милата, тя вече не е на тоя

...
Малката ми сестричка, милата, тя вече не е на тоя
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Съученици проговориха за смъртта на младат...

" Малката ми сестричка, благата, тя към този момент не е на тоя свят, липсваш ми доста, батиното, желая да те гушна, само че уви няма по какъв начин ". Това написа в обществената мрежа братът на Ивелина Банкова - Йордан Банков във връзка загубата на сестра си, написа " Дунав мост ".

Припомняме, че през вчерашния ден тялото на 19-годишната госпожица бе намерено в река Дунав край Русе. То било видяно по обяд от екипаж на транспортен съд. По случая се води следствие, като евентуално става дума за самоубийство.



Съучениците на Ивелина също са неутешими.

" За повторно през тази ненормална, ужасяваща образователна година гибелта лишава от нас прелестен човешки живот. Днес разбрахме, че нашата ученичка, съученичка и другарка - Ивелина Банкова, е предпочела не насладата и еуфорията на абитуриентския бал, а покоя на гибелта.



Отиде си един младеж, пред който предстояха провокации, наслади, безредици. Но... от време на време страданието и болката на всекидневието е несъразмерна и младежите вземат крайни решения, които нараняват и унищожават хората, които ги обичат.

Тиха, ранима, съвсем незабележима, Ивелина беше момиче, което търсеше себе си и своя път, само че нежната й душа не съумя да се пребори с компликациите, които животът й предложи.

Светъл път, скъпо момиче! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР