Малката Мелиса от Русе отново се нуждае от нашата подкрепа.

...
Малката Мелиса от Русе отново се нуждае от нашата подкрепа.
Коментари Харесай

Малката Мелиса от Русе отново има нужда от подкрепа

Малката Мелиса от Русе още веднъж се нуждае от нашата поддръжка. Момиченцето е на 10 година, от Русе. Малко след първия рожден ден й е сложена диагноза Детска церебрална парализа. От този миг стартира рехабилитацията на детето.

Благодарение упоритостта на фамилията й, и положителни лекари от Пловдив, Мелиса през днешния ден към този момент може да върви независимо. Проблем остава говорът, който се състои към момента единствено от срички.

Родителите получават вяра за по-бърз напредък в речевото развиване от болница Liv Hospital в Истанбул, посредством лекуване със стволови кафези. Благодарение на дарителската поддръжка, към този момент са направени две вливания. Според лекарите, а както удостоверява и учителката на момичето, към този момент се усеща смяна в държанието й, само че за жалост напредъкът не е толкоз забележим.

Предписани са още четири вливания, за които към този момент има проформа от болничното заведение. Родителите на Мелиса таят огромна вяра, че детето им ще стартира да приказва и поддържа връзка обикновено с тях. Особено след окуражаващите резултати.

За страдание, това е немислимо да се случи без нашата дарителска поддръжка. Процедурата е много скъпа, а фамилният им бюджет едвам съумява да покрива всички ежедневни разноски на детето.

То не стопира да посещава логопеди и рехабилитатори всеки ден. Нека дружно помогнем на това дете да има обикновено бъдеще! Страницата във Facebook е " Да помогнем на Мелиса " .

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР