Малката Галина расте с мазни и пошли гьобеци от бебе! Симона

...
Малката Галина расте с мазни и пошли гьобеци от бебе!
Симона
Коментари Харесай

Леш: Симона Загорова откърмва щерка си с мазна чалга!

Малката Галина пораства с мазни и пошли гьобеци от бебе!
Симона Загорова потресе мрежата преди часове със сторито, което постна. В него тя се кара автомобила си, на задната седалка на който е едногодишната й дъщеричка Галина. През цялото време в колата дъни на макс яка, мазна чалга – явно новата ария на Симона. А дребната, още бебе, не схваща нищо и се хили и маха крачета на просташките ритми.
 Симона Загорова
С плоска чалга откърмва дъщеря си Симона Загорова

„С Галина двете си слушаме „След края“, написа в сторито Загорова, очевидно удовлетворена, че и горда от този факт. Вместо предстоящите наслади и похвали обаче, тя получи доста, но в действителност доста рецензии и даже обиди. Повечето консуматори останаха потресени и отвратени от това, че дребното дребосъче се възпитава с тази искрено пошла музика. А знаем, че каквото ти набият в главата от дребен, това и ти остава в нея.

Пълен леш!

„Симоно, ти не си естествена, ма?! Как не те е позор?! Уж с претенциите ти за ум и просветеност, а превръщаш дъщеря си в бъдеща куха лейка и кифла още от бебе. Да си чувала за класика, да си чувала за готин рок, да си чувала въобще за стойностно изкуство?! Надула маането и доволна… Много си зле, момиче“, разясняват в нета гневни консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР