Малката дъщеря на канадската писателка Алис Мънро публикува есе няколко

...
Малката дъщеря на канадската писателка Алис Мънро публикува есе няколко
Коментари Харесай

Дъщерята на писателката Алис Мънро каза, че доведеният й баща я е нападал сексуално

Малката щерка на канадската писателка Алис Мънро разгласява есе няколко месеца след гибелта й, в което споделя, че доведеният й татко я е нападал полово, а майка й е предпочела да мълчи, заяви Агенция Франс Прес.

Една нощ през 1976 година, когато майка й отсъствала, " брачният партньор й, доведеният ми татко Джералд Фремлин , пристигна в леглото, в което спях, и ме атакува полово ", написа Андреа Робин Скинър в текста, оповестен от ежедневника " Торонто Стар ". Тогава тя е на девет години.    
Тя изяснява, че е разказала всичко на майка си в писмо по-късно, когато към този момент била 25 години. Алис Мънро реагирала " тъкмо както се опасявах, все едно научаваше за невярност ", написа щерка й. 

Алис Мънро предпочела да остане със брачна половинка си и да резервира безмълвие. " Всички още веднъж се държахме, като че ли нищо не се е случило ".
Майсторката на новелите Алис Мънро получи Нобелова премия за литература през 2013 година Тя умря на 92 години през май. За Джералд Фремлин се омъжва през 1970 година, откакто завършва предходният й брак. Той умира през 2013 година

Андреа Робин Скинър твърди, че когато оставала уединено с него, той постоянно " се шегувал непристойно " и " разказвал за дребните девойки в квартала, които харесвал ". 

Когато е на 38 години и прочела възхвалите на майка си за брачна половинка й в изявление за " Ню Йорк таймс ", тя подала тъжба а полицията, с цел да има " диря за истината, обществено доказателство, че не е заслужавала това, което й се е случило ". 

През 2005 година Джералд Фремлин се признава за отговорен по обвиняване в непочтено държание.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР